ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ СОФИЯ

При ремонт или реконструкции неминуемо се натрупват големи количества строителни отпадъци. В никакъв случай не допускайте грешката да ги изнесете на улицата или до контейнерите за смет – това е нарушение и подлежи на глоба от общината.
Ако желаете бързо да се отървете от строителните отпадъци – екипът на КъртиПочистваИзвозва.com е насреща. Освен професионални къртачни услуги, ние извършваме и извозване на строителни отпадъци в София до лицензирано и обособено за целта сметище.
Услугата извозване на строителни отпадъци предлагаме както като самостоятелна услуга, така и като част от услугата кърти чисти извозва.

УСЛУГАТА ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Услугата включва събиране на вашите строителни отпадъци, извозването и депонирането им на сметище. В цената за извозване на строителни отпадъци е включена таксата за депониране в сметище на отпадъците.
Ние осигуряваме собствени чували и за отпадъците в насипно състояние – например остатъците след услугата къртене на бетон. Почистваме терена след извозването!

ЗА НАС КАТО ДОСТАВЧИК НА УСЛУГАТА ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

За да можем да предлагаме максимално качествено услугата извозване на строителни отпадъци ние разполагаме със собствени транспортни средства с различен обем. При по-големи количества за извозване на отпадъци можем да ангажираме няколко камиона или микробуса – в зависимост от вида строителни отпадъци.

ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ ЦЕНИ НА УСЛУГАТА

Цените варират според спецификата (извозване на строителни отпадъци от къща, от блок с асансьор, без асансьор и други), но ориентировъчните ни цени за почистване на строителни отпадъци са:

  • Пренасяне и/или изнасяне на строителни отпадъци с чували предоставени от нас – тегло между 20 – 25 кг. с асансьор от всички етажи – 4 лв./брой;
  • Пренасяне и/или изнасяне на строителни отпадъци с чували предоставени от нас – тегло между 20 – 25 кг. без асансьор от 2-ри етаж – 5 лв / брой. (по-нагоре по 1 лв. на етаж)
  • Извозване на строителни отпадъци с наше транспортно средство до сметище: до 3.5 куб.м – 110 лв./курс.

Извозване на строителни отпадъци като част от услугата кърти чисти извозва

Кърти чисти извозва е комплексна услуга, която обхваща целия цикъл от къртене на бетон, тухли, баня, почисване на терена и извозване и депониране на отпадъците.