КЪРТЕНЕ НА БЕТОН

У нас има стотици хиляди бетонни жилища, които не са лесни за реконструкция по ваш вкус. Затова пък ние имаме на разположение нужните умения, знания и техника, за да изкъртим бетонни стени, да премахнем подпрозоречна рамка и обединим балкона с кухнята или две съседни стаи, без да нанесем щети на конструкцията, което е основно изискване.
Освен панели можем да разбием всяка бетонна повърхност, която искате да промените – веранда, плоча, гараж в дома или вилата.
Извън бита често се налага да използваме силата и уменията си при къртене, разчистване и извозване на бетонни съоръжения и в други области – складове, халета, производствени бази и други, подлежащи на разрушаване.

КЪРТЕНЕ НА БЕТОН СОФИЯ

Свържете се с нас на 0876 37 37 27 и заявете професионално къртене на бетон в София. Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com ще помогне планираният от вас ремонт да се случи бързо, безпроблемно, качествено и разбира се – на ТОП цена. Къртим всякакви бетонни повърхности без значение от тяхната здравина и сложност. Ние разполагаме с екип от квалифицирани специалисти, които притежават експертни умения и познания в къртачните дейности и работят със съвременна техника на водещи марки. Доверете ремонта на вашия дом или офис в наши ръце и ви гарантираме идеален резултат!

КЪРТЕНЕ НА БЕТОН ЦЕНИ

Цени за Къртене на бетон София цени
Къртене на бетон 100 - 300 лв./м3
Къртене на тухла 20 - 35 лв./м3
Къртене на фаянс, теракота 5.00 лв./кв.м.
Къртене на фаянс с мазилка 7.00 лв./кв.м.
Къртене на замазка до 5 см. 5.00 – 7.00 лв./кв.м.
Къртене на замазка над 5 см. 7.00 лв./кв.м.
Къртене на мозайка 10.00 лв./кв.м.
Къртене на мазилка 5 лв./кв.м.

Услугата къртене на бетон изисква много сила и технически средства, обучен екип, добре запознат със свойствата на бетона и методите за неговото най-безопасно разрушаване. У нас има много жилища, които са изградени от бетон и искаме да ви запознаем със сложността и отговорността към конструкцията на панелните блокове. Поне доколкото да не се заемете сами с тази трудоемка, прашна и много отговорна работа, когато желаете да реконструирате апартамента си.

ЗА БЕТОНА, КЪРТЕНЕТО НА БЕТОН И ПРОФЕСИОНАЛНОТО КЪРТЕНЕ

Бетонът е материал, който с годините увеличава своята здравина. Има различни марки бетон, както и технологии за подобряването и заздравяването му, което поставя на изпитание уменията и опита на професионалисти, каквито сме ние. Разбира се, ние познаваме различните видове бетон, които се използват при изграждане на битови или големи промишлени сгради, складове, халета, силози и други, някои изграждани от панели, други изливани на място. И всеки вид конструкция изисква къртенето на бетон да се извършва по различен начин – от ръчно, през машинно, до взривно. Има няколко метода за къртене на бетон – ръчно с чук и хидравлични разбиващи инструменти, чрез вода и нагряване с горелка, чрез специален диамантен свредел. Има и някои по-сложни химически методи за разрушаването му.
Нека се спрем на битовите бетонни сгради, най-често жилищни. Къртенето на бетон може да се окаже за Вас единствена възможност за разширяване и подновяване на дома Ви. Не е нужно да правите това сами, когато нашата фирма е насреща, а екипът ни е винаги готов да Ви помогне да превърнете жилището си в своята уютна малка крепост и да се чувствате в нея перфектно.
За правилно събаряне на бетонна стена или отвор за врата, или пък в плоча – таван или под, е необходимо познаване конструкцията на блока, професионална техника на най-високо ниво и опитни специалисти. При къртене на бетон в помещенията задължително работим с предпазни средства – очила и маски за устата и носа. Не го правете сами, доверете се на професионалистите в къртенето – по всяко време екипът на КъртиПочистваИзвозва.com е на ваше разположение, когато имате нужда от къртене на бетон вкъщи.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КЪРТИПОЧИСТВАИЗВОЗВА.COM ПРЕД ДРУГИТЕ ФИРМИ В СОФИЯ?

Фирмата ни е законно лицензирана и предлага къртачни услуги в София и областта от дълги години. Изградили сме опитен екип и можем да предложим отлично съотношение от цена – бързина – качество.
Нашият екип е сформиран от специалисти и добре обучени работници, които ще изпълнят желанието ви по най-практичния, икономичен и ефективен начин.

КЪРТЕНЕТО НА БЕТОН НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЛЕСНО ДО СЕГА!

Осигурени с най-модерна къртачна техника и силен мотивиран екип като нас, оттук нататък вашите строителни планове са напълно осъществими, а времето, нервите и парите, които трябва да хвърлите по тях са максимално ограничени – ние знаем, че вашият комфорт и вашето одобрение са наша основна задача. Защото нашата цел е: Доволни клиенти и дългосрочни партньори в бизнеса.

СЛЕД КАТО БЕТОНЪТ Е СРИНАТ, ОСТАТЪЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ НАДЛЕЖНО ПРЕМАХНАТИ

Ако сте прочели всичко до тук, то със сигурност вече сте взели решение – да ни се доверите или да продължите да издирвате хора и фирми, които надали имат нашите знания, умения и дългогодишен опит.

И за да ви убедим напълно – ние ще поемем почистване, събиране в оразмерени чували и извозване на строителните отпадъци с наш собствен транспорт до лицензирано сметище.
Ако имате планове за преструктуриране на жилището (или фирмена база), като съборите някоя бетонна част – обадете ни се още сега.
На телефона или чрез формата за поръчка на нашия сайт – Екшън екип ви очаква по всяко време.