Асфалтиране на паркинги

Ние от КъртиПочистваИзвозва.com предлагаме професионално асфалтиране на паркинги. Ако Вашия частен имот или служебна сграда има необходимост от изграждане и асфалтиране на паркинг – нашите специалисти са насреща. При интерес към нас, нашия екип ще направи безплатен оглед на мястото, което ще бъде асфалтирано и ще Ви даде най-добри цени за София и региона. Изграждането на паркинг значително ще подобри Вашето ежедневие, като Ви спести ежедневното умуване дали ще намерите паркомясто за Вашия автомобил, било то около дома Ви или бизнес сградата, в която работите. Нашите асфалтови решения не само, че ще отговарят и задоволят Вашите уникални нужди за паркиране, а и ще отговарят на Вашия бюджет.

КъртиПочистваИзвозва.com е сред ТОП фирмите в София, предлагаща професионално асфалтиране на много достъпни цени. Услугите свързани с асфалтиране, които предлагаме са асфалтиране на пътища, асфалтиране на паркинги, асфалтиране на дворове, асфалтиране на малки и големи площи, асфалтиране на алеи и малки улици и асфалтиране на тротоари, като в допълнение можем да Ви предложим и редене на тротоарни плочки, бордюри и унипаваж.

Цени за асфалтиране на паркинги

Най-добри цени за асфалтиране на паркинги в София и региона:
Асфалтиране на паркинги 20лв/кв.м.

Посочените в уеб сайта цени са за услуги на едро, т.е. за поръчки от фирми. За поръчки на дребно предлагаме безплатен оглед на обекта и определяме цената на място.