Асфалтиране на пътища

Ние от КъртиПочистваИзвозва.com предлагаме изключително качествено, професионално асфалтиране на пътища в София на изключително добри цени. Нашия експертен екип е тясно специализиран и разполага с дългогодишен опит в услугата асфалтиране на пътища. Имаме опит с полагането на всякакъв вид асфалтова смес, а като метод на работа предлагаме, както ръчно полагане на асфалт, така и машинно, според нуждите на клиента и характеристиките на площта, която ще бъде асфалтирана. Работата ни стартита винаги с предварителен безплатен оглед, по време на който Ви даваме точна цена за асфалтирането и едва след това пристъпваме към действие.

КъртиПочистваИзвозва.com е сред ТОП фирмите в София, предлагаща професионално асфалтиране на много достъпни цени. Услугите свързани с асфалтиране, които предлагаме са асфалтиране на пътища, асфалтиране на паркинги, асфалтиране на дворове, асфалтиране на малки и големи площи, асфалтиране на алеи и малки улици и асфалтиране на тротоари, като в допълнение можем да Ви предложим и редене на тротоарни плочки, бордюри и унипаваж.

Цени за асфалтиране на пътища

Най-добри цени за асфалтиране на пътища в София и региона:
Асфалтиране на пътища 20лв/кв.м.

Посочените в уеб сайта цени са за услуги на едро, т.е. за поръчки от фирми. За поръчки на дребно предлагаме безплатен оглед на обекта и определяме цената на място.