Асфалтиране на тротоари

КъртиПочистваИзвозва.com предлага на своите клиенти услугата професионално асфалтиране на тротоари. С дългогодишния опит, с който разполага нашия екип (над 17 години в асфалтоввия бранш), ние сме успели да усъвършенстваме до максимум работния процес и успяхме да се наредим сред най-добрите фирми за асфалтиране в София, като предлагаме услугите си на ТОП цени за региона. След като потърсите нашите специалисти, те ще направят абсолютно безплатен оглед, по време на който ще Ви дадат повече информация относно цената за асфалтиране, необходимото количество асфалтова смес и методите на работа, които ще бъдат приложени.

КъртиПочистваИзвозва.com е сред ТОП фирмите в София, предлагаща професионално асфалтиране на много достъпни цени. Услугите свързани с асфалтиране, които предлагаме са асфалтиране на пътища, асфалтиране на паркинги, асфалтиране на дворове, асфалтиране на малки и големи площи, асфалтиране на алеи и малки улици и асфалтиране на тротоари, като в допълнение можем да Ви предложим и редене на тротоарни плочки, бордюри и унипаваж.

Цени за асфалтиране на тротоари

Най-добри цени за асфалтиране на тротоари в София и региона:
Асфалтиране на тротоари 20лв/кв.м.

Посочените в уеб сайта цени са за услуги на едро, т.е. за поръчки от фирми. За поръчки на дребно предлагаме безплатен оглед на обекта и определяме цената на място.