Къртене на кухня

Всяко домакинство поставя кухнята като топ приоритет за своя ремонт или реновационен план. Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com се отнася с особено внимание към ремонта на това помещение. Работата по къртене на кухня включва изнасяне на цялото оборудване и шкафове, къртене на мивка, къртене на плочки и настилки, къртене на стени или ниши и освобождаване на чист терен за ново модерно обзавеждане. Можем да разширим и разчистим вашата кухня към балкон или вътрешно помещение, така че да й придадете още по-голямо очарование и модерен вид.

Къртене на кухня цени

Къртене на кухня София цени:
Къртене на бетон 50 - 100 лв./м3
Къртене на тухла 10 - 15 лв./м3
Къртене на фаянс, теракота 3 лв./кв.м.
Къртене на фаянс с мазилка 5 лв./кв.м.
Къртене на мозайка 10 лв./кв.м.
Къртене на кухненски комин 150 лв.
Къртене на подпрозоречно пространство 100-120 лв.
Пробиване на отвор за врата в бетон 120 лв.
Пробиване на отвор за врата в тухлена стена 120 лв.
Фаянс, теракота до 18 кв.м 100-120 лв.
Отстраняване на дървен кухненски прозорец 10 лв.

Нова модерна кухня за красив и щастлив дом

Кухнята е мястото, където повечето жени прекарват една немалка част от своето ежедневие. За да бъде щастлив кулинарният шеф на дома, то той трябва да разполага с модерна, съвременна кухня. Тенденциите в съвремения свят се променят и много често, за да се подобри състоянието на кухнята не е достатъчно просто да се сменят уредите. Новите тендеции в повечето случаи изискват разширяване на размерите на кухнята, както и свързването и с трапезарията. Това от своя страна изисква професионални къртачни услуги, като: къртене на мивка, къртене на бетон, събаряне на стена, къртене на комин, къртене на подпрозорец, къртене на дограма, къртене чистене и извозване на кухня и т.н.. Направете своята половинка щастлива като и подарите кухнята мечта. Не се подлъгвайте, че можете сами да изкъртите стената, за да разширите кухнята. Това много често излиза по-скъпо отколкото да наемете професионална фирма за кърти чисти извозва. Нашият съвет е: Помогнете на вашата любима в избора на кухнята мечта и оставете къртенето, чистенето и извозването на нас.

Кухнята е мястото, в което прекарваме повечето от времето си у дома.

Съгласни ли сте с нас? Или още си стоите зад мнението, че имате всички умения, способности и опит, а и пособия, инструменти и техника, за да се справите сами? Ние горещо ви съветваме да използвате услугата пакет къртене чистене и извозване на кухня, предлагана от надеждна и сигурна фирма като нашата. Ние имаме добра репутация на пазара за строителни услуги и ще подходим с внимание и професионализъм към всеки индивидуален ремонт или проект за реновиране – включително и към вашия.

Къртене на кухня София

Не бъдете неразумни, а поръчайте пакет за къртене чистене и извозване на кухня при всяка замислена реконструкция – бутане на стена, освежаване на мазилката, къртене на цели елементи от помещението или подмяна на вградената кухня.

Уверяваме ви, че само ако премахнем подпрозоречната стена и отворим пространство към остъкления или реконструиран в кухненски бокс балкон, ще имате напълно нов вид и модерна кухня, в която с удоволствие ще прекарвате вечерта в приготвяне на вечеря за цялото семейство.

Екшън екипът на КъртиПочистваИзвозва.com е експерт в услугата къртене на кухня и ще си свърши работата, докато вие можете да творите нова визия на вашата кухня или да се запознаете с най-новите тенденции и модните стилове в дизайна на мебели. Постигнете с лекота и радост онези желани резултати, за които и ремонтът в кухнята е бил първоначално замислен и предназначен.

Услугата пакет къртене чистене и извозване на кухня е сигурен начин да преобразите бързо и по свой вкус тази специална стая в дома. Ще се уверите, че нашите къртачни услуги са лесно достъпни в София и околностите, и то на ниски и конкурентни цени.