кърти чисти извозва

Нуждаете се от добри цени за къртене чистене и извозване в София? Ние сме правилното място, за вашата поръчка.

Кърти чисти извозва в София

Къртене на бетон

Имате нужда от услугата къртене на бетон, която по същество е ядрото на услугата „кърти чисти извозва“ в следните случаи:

Когато желаете да усвои балкон или тераса ви е нужен специалсти, за къртене на бетона в под прозоречното пространство.
Когато искате да съедините терасата със стая е нужен професионалист, за къртене на бетона от ненужната вече стена.
Когато искате да разширите отвор на прозорец или врата в панелното си жилище, ние отново сме насреща. Панелите са изградени от арматура и бетон.
И други – когато имате нужда да премахнете каквато и да е друга бетонна част от своя дом, офис или ателие, ние сме насреща.

Всичко за услугата Кърти Чисти Извозва в София

Ние къртим, чистим и извозваме в град София и околностите. Дейността ни е тясно свързана с ремонтите и след ремонтните дейности. Благодарение на нашия дългогодишен опит в сферата на къртачните услуги, гарантираме едни от най-качествените къртачни услуги.

Къртене

Това е първоначалния етап от процеса „кърти чисти извозва“ и тази услуга включва:

Къртене на бетонни и тухлени стени – често предпочитано приразширяване и ремонт на апартаменти и къщи.
Разширяване на сводове и отвори за нови дограми и врати – при подмяна на врати и дограми, често се налага разширяване на отворите за монтаж.
Пробиване на отвори различни по диаметър – много често се налага пробиване на нови отвори за монтаж на камини, плотове, бяла или черна техника.
Услугага включва и къртене на замазки, асфалтови покрития, фаянс, къртене на мозайки, теракоти и други подови настилки.
Kartachi.org предлага и събаряне на сгради, разрушаване на стари постройки, дувари, стени, зидове и къщи.

Чистене

Почистването е много важен етап от комплексния процес „кърти чисти извозва“.
След извършване на къртачните услуги, в строителния обект се образува огромнто количество различни – леки и тежки строителни отпадаци, прах и мръсотия. Те трябва да се съберат в здрави чували с помощта на метли и лопати, сред което да се транспортират до превозното средство, което ще извози боклука.

Ние от Kartachi.org предлагаме тази услуга, като взаимно свързана с ремонтните дейности, с която ще си спестите много „мръсна“ работа и нашия професионален екип ще извърши вместо Вас.

Извозване на строителни отпадъци

Извозването на вече събраните боклуци е финалната фаза от услугата „кърти чисти извозва“.
Тя включва извозване на вече почистените строителни отпадаци, чрез транспортни средства (камиони, контейнери, бусове) осигурени от нас.

Извозваме строителните отпадъци само до законни сметища. В цената за извозване на строителния отпадък е включена и таксата, за депонирането на отпадъците.