ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ СОФИЯ

Стандартното и уморително пролетно почистване на петна и мръсотия по ъгли и прозорци, балкони, библиотеки е традиционно, а фирмата ни за почистване на тавани и мазета е добре оборудвана технически и със собствен транспорт.
Можем да изнесем овехтели и повредени мебели и да ги извозим на специално сметище, тъй като екологичните нормативи забраняват строителни и всякакви други отпадъци да стоят в двора ви или край контейнерите с боклук.В противен случай ви застрашава солена глоба от общината.

Пролетното почистване е всяка пролет и то води до изхвърлянето и извозването на стотици килограми боклук.

Както знаете, всяка година се сформират пролетни почиствания във всички общини в България. Разбира се, това е добър повод да надникнете във вашите тавани, мазета и дворове, за да изхвърлите нещо ненужно, старо и събиращо прах години наред – стари мебели, дървения, някоя стара дограма или каквото още ви попадне.

КЪРТИ ПОЧИСТВА ИЗВОЗВА - НАШИЯТ ЕКИП Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ

НИЕ СМЕ НАСРЕЩА ПРИ ПРОЛЕТНОТО ВИ ПОЧИСТВАНЕ, ЗАЩОТО НЕ Е РЕДНО ДА ИЗХВЪРЛЯТЕ БОКЛУЦИТЕ СИ НА УЛИЦАТА И ДА ЧАКАТЕ С ДНИ ОБЩИНАТА ДА ГИ СЪБЕРЕ.
През изминалите години ние от КъртиПочистваИзвозва.com натрупахме опит в пролетното почистването и можем да ви помогнем с пренасянето и извозването на боклука натрупан в вашите мазета, дворове и тавани.

КъртиПочистваИзвозва.com – най-ниски цени за къртене чистене и извозване в София и областта.
Обадете ни се и след предварителен безплатен оглед ще можем да ви предложим цена за вашето пролетно почистване, извозване на боклуци или дори къртачни услуги.

ДА, НИЕ СЪЩО И КЪРТИМ!

Ако се наложи къртене на стени, сваляне на стари дограми, отваряне на сводове и пробиване на отвори и други, свързани с къртачните услуги, с удоволствие ще ги извършим вместо вас.

ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ СОФИЯ ЦЕНИ

Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com разполага с повече от 20 години опит в услугата пролетно почистване. Опитът и рутината ни позволяват да ви преддоставим услугата пролетно почистване на ниски цени. Обадете се на телефон 0876/ 37 37 27 и ние ще ви дадем ТОП цена за услугата на пролетно почистване.