ЧИСТЕНЕ НА ТАВАНИ И МАЗЕТА СОФИЯ

Отлагайки момента за почистване на таван, гараж или мазе, обикновено забързани и ангажирани с ежедневието си, повечето хора не забелязват кога са се затрупали с овехтели предмети и вещи. Освен това почистването на тези помещения е трудна задача, която изисква предварителна нагласа, подготовка и време.
Не отлагайте отново и отново изхвърлянето на излишните стари вещи. Ако желаете да се освободите от ненужните боклуци във вашия дом, мазе или таван, то ние сме тук, за да ви предложим професионално почистване и изхвърляне на стари мебели, стари уреди, строителни отпадъци, дограми и други. Благодарение на дългогодишния ни опит и техниката, с която разполагаме ние можем да почистим вашия дом, мазе, гараж или таван бързо и качествено. Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com разполага с контейнери, камиони и микробуси за събиране и извозване на отпадъците. Всички отпадъци биват натоварени и транспортирани прилежно до определените за целта сметища от общината.

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ СОФИЯ - ДЕЙНОСТИ:

  • Изнасяне на стари мабели, бяла и черна техника;
  • Изнасяне на боклуци и ненужни вещи;
  • Демонтаж на обемните мебели и боклуци, с цел по-лесно траспортиране;
  • Сортиране на боклука и нужните вещи, които ще останат в помещенията;
  • Товарене, извозване и изхвърляне на вещите и боклука за извозване до сметище или регламентирани за целта места за приемане на вторични суровини или рециклиране на стара техника.

Качествената услуга, предлагана от КъртиПочистваИзвозва.com, в комбинация с най-ниските цени в бранша, ни правят желан партньор за вашите настоящи и бъдещи нужди за изчистване и извозване на стари вещи, задържащи прах и заемащи огромно и ценно място в така необходимата ви свободна жизнена площ.

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ СОФИЯ ЦЕНИ

Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com разполага с повече от 20 години опит в почистването на тавани и мазета. Опитът и рутината ни позволяват да ви предоставим услугата почистване на мазета и тавани на ниски цени. Обадете се на телефон 0876/ 37 37 27 и ние ще Ви дадем ТОП цена за услугата на мазета и тавани.