почистване на тавани и мазета

Стандартното и уморително пролетно почистване на петна и мръсотия по ъгли и прозорци, балкони, библиотеки е традиционно, а фирмата ни за почистване на тавани и мазета, е добре оборудвана технически и със собствен транспорт.

Можем да изнесем овехтели и повредени мебели и да ги извозим на специално сметище, тъй като екологичните нормативи забраняват строителни и всякакви други отпадъци да стоят в двора ви или край контейнерите с боклук.

В противен случай Ви застрашава солена глоба от общината.

Пролетното почистване е всяка пролет и то води до изхвърлянето и извозването на стотици килограми боклук.

Както знаете, всяка година се сформират пролетни почиствания във всички общини в България. Разбира се това е добър повод да надникнете във вашите тавани, мазета и дворове, за да изхвърлите нещо ненужно, старо и събиращо прах години наред – стари мебели, дървения, някоя стара дограма или каквото още ви попадне.

НИЕ ОТ КЪРТИ ЧИСТИ И ИЗВОЗВА СМЕ НА СРЕЩА ПРИ ПРОЛЕТНОТО ВИ ПОЧИСТВАНЕ, ЗАЩОТО НЕ Е РЕДНО ДА ИЗХВЪРЛЯТЕ БОКЛУЦИТЕ СИ НА УЛИЦАТА И ДА ЧАКАТЕ С ДНИ ОБЩИНАТА ДА ГИ СЪБЕРЕ.

Разбира се това не е и нейна работа!
По време на пролетното почистване, най-често се почистват общи части, градинки и междублокови пространства и улици. Събират се тонове боклук и често много хора използват купчините с отпадък за да стоварят собствения си боклук. В повечето случай, общината не успява да събере всичкия строителен и битов боклук и той стои там с месеци.

През изминалите години сме натрупали опит в пролетното почистването и ние можем да ви помогнем с пренасянето и извозването на боклука натрупан в вашите мазета, дворове и тавани.

Ние предлагаме изключително конкурентни цени за София и района.

Обадете ни се и след предварителен безплатен оглед, ще можем да ви предложим цена за вашето пролетно почистване, извозване на боклуци или дори къртене.

Да ние също и къртим!

Ако се наложи къртене на стени, сваляне на стари дограми, отваряне на сводове и пробиване на отвори и други, свързани с къртачните услуги, с удоволствие ще ги извършим вместо вас.