СЪБАРЯНЕ НА СГРАДИ СОФИЯ

Събаряне на сгради – къщи, вили, масивни и временни постройки София

КъртиПочистваИзвозва.com ви предлага професионална услуга „Събаряне на сгради“ в София. Демонтажът и събарянето на цяла постройка е сложен процес и не бива да се поверява на хора без опит. Необходимостта от събаряне на постройка възниква по различни причини. В повечето случаи да разрушиш вила или къща е необходимо тогава, когато собственикът се готви да строи на този парцел нов дом, по-модерен и удобен. В други случаи се събарят стари халета, складове, промишлени помещения, което е много по-трудна и продължителна работа.

КъртиПочистваИзвозва.com - ПРОФЕСИОНАЛНО СЪБАРЯНЕ НА ПОСТРОЙКИ

    Услугата включва:
  • Безплатен оглед на място.
  • Оценка на сложността и вида на конструкцията.
  • Приблизително количество кубични метри за извозване.
  • Гарантирано ниски цени за събаряне на сграда, почистване и извозване на строителните отпадъци.

ВАРИАНТИ И МЕТОДИ ЗА СЪБАРЯНЕ НА СГРАДИ

Събарянето на сгради се извършва по няколко начина. Това зависи от вида на сградата, подлежаща на разрушаване. Къща, вила, производствена, складова база и други.

Например къща може да се демонтира напълно или до земята. Част от материалите може да се съхранят за последващо използване, а друга част – да се извози до сметище за строителни отпадъци.

За да се разруши сградата безопасно трябва да се има предвид конструкцията, площта на парцела, близостта й до съседни сгради и други специфични аспекти.

Не се опитвайте да проведете демонтаж самостоятелно. Това може да доведе до опасно и неочаквано срутване на стени. Такива работи е най-добре да се извършват от квалифицирани специалисти като екипа на КъртиПочистваИзвозва.com.

Демонтаж и разрушаване на стара сграда започва с план за действие. Майсторът предлага технологията, необходимите машини, определя време за изпълнение, техника за безопасност и други. Цените за събаряне на сградата се определят в зависимост от сложността и обема.

Методи – демонтаж или събаряне на къща, вила и други постройки.

Ликвидацията на сграда се осъществява по два начина: демонтаж или събаряне. Демонтажът протича последователно, някои работи екипът извършва на ръка. Затова този процес отнема повече време от обикновено разрушаване.

При демонтажа е важна последователността на действията. Това предотвратява падането на покрива на сградата. Строителните отпадъци се струпват на едно място и се извозват с помощта на специални машини. Ако плътността на постройката е висока, то това практически е единственият възможен начин за ликвидацията й.

Събарянето на сградата задължително се извършва в ограждение. Отначало се изключват комуникациите, демонтират се прозорци, врати и тогава се пристъпва към разбиване на основната конструкция. Дървена, временна или масивна сграда – къща, вила, пристройка, хамбар, склад или производствена база – няма да затруднят екипа на КъртиПочистваИзвозва.com.

КъртиПочистваИзвозва.com - ТОП ЦЕНИ ЗА СЪБАРЯНЕ НА СГРАДИ

Ние ще извършим демонтаж или събаряне напълно безопасно, бързо и професионално. Ще съберем, натоварим и извозим строителните отпадъци на депонирано сметище.

Стойността на такава услуга във всеки случай се определя отделно. Тя зависи от типа на сградата, трудоемкост и продължителност на работа. Но можете да се възползвате от бонус – безплатен оглед на място. Обадете се на телефон 0876/37 37 27 и ние ще ви дадем ТОП цени за събаряне на сгради в София.