ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СОФИЯ

Знаем, че преместването в ново жилище или в по-голям офис, както и обзавеждането им са вълнуващи процеси, но те са свързани с транспортирането и пренасянето на тежки мебели, техника и редица други обемни предмети. Трудно е за хора без опит да се справят с подобна задача особено, когато се налага да се изкачват няколко етажа. Затова нашата сила е на ваше разположение – позвънете още сега на нашия Екшън екип и ще се отзовем на мига.
Разполагаме с обучен екип от хамали, които бързо да извършат преместването, натоварването, разтоварването и пренасянето на всякакви обемни и тежи товари от или до дома, офиса или друго избрано от Вас място. Обикновено за качването на новата техника и мебели се налага изнасянето на старата. Ние сме на разположение и поемаме ангажимента за пренасянето и преместването.
Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com извършва хамалски и превозни услуги в София, както и извън града. В зависимост от нуждите на клиента извършваме и предоставяме:

 

  • Професионално преместване на дома и офиса.
  • Пренасяне на търговско оборудване и апаратура от магазини, заведения, складове, кабинети и други обекти.
  • Превоз - Пренос на тежки предмети: пиана, сейфове, метални шкафове, хладилни витрини, машини и други.
  • Хамали Под Наем (без транспорт) за товарене, разтоварване, преместване и разместване.
  • Превоз - доставки на мебели и багаж за София.
  • Извозване на стари мебели и непотребни вещи в София, изнасяне на електроуреди, дограма.

Всяка услуга можете да ползвате отделно, както и в комбинация с други услуги.

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СОФИЯ ЦЕНИ

Гарантираме най-изгодните условия и ниски цени за хамалски услуги в София и областта. За Ваше удобство, когато използвате нашите хамалски услуги с включен и транспорт (извозване), получавате намаление от транспорта. Когато ангажирате нашите хамали за повече от един работен ден, ще Ви направим допълнителни отстъпки от цената.

Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com приема експресни заявки за хамалски услуги и транспорт в София. На разположение сме всеки ден! Позвънете сега на тел.: 0876 37 37 27