КъртиПочистваИзвозва.com - КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

Историята на КъртиПочистваИзвозва.com стартира през 2001 г.

Сред конкурентните ни фирми по кърти чисти извозва, нашата фирма се нарежда в челните места по обхват, опит и качество в София.

„Кърти чисти извозва“ е най-бързо развиваща се услуга на българския пазар.

В дейността ни са включени услуги по подготовка за строителни ремонти, почистване и отстраняване на строителни остатъци.

КЪРТЕНЕ НА БЕТОН, КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ, КЪРТЕНЕ НА ОТДЕЛНИ СТАИ ПРИ РЕКОНСТРУКЦИЯ И РЕНОВИРАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ В ОКОЛНОСТИТЕ НА СТОЛИЦАТА.
Свържете се с нас
    Днес Екшън екипът на КъртиПочистваИзвозва.com се придържа към общоприети екологични правила при почистване и извозване на строителни отпадъци, като се стреми да поддържа своя висок рейтинг в организацията за обслужване на клиенти на територията на София, както и по-големите градове на страната. Тя залага на повече допълнителни услуги или групирането им в пакетни услуги за по-голямо улеснение на клиентите.

    Ние от КъртиПочистваИзвозва.com мислим иновативно и сме ориентирани към качество, краткосрочност и достъпни цени.

    Спазваме законовите норми и правила за безопасност на труда по време на работа. Използваме съвременна къртачна техника, собствен транспорт и силата на енергични млади мъже – нашият Екшън екип.

    Ние разполагаме с център за обаждания и обслужване на клиенти. В нашия сайт ще откриете както телефон, така и кратка форма за запитвания или за поръчка. В картата на столицата ще ни намерите и на място. Опитваме се да ви дадем модерен, лесен и бърз начин за контакт и поръчка. В сайта ни ще намерите и подробности за всичките ни услуги. Ще получите фактури и договори или набор от всички законни разрешителни, необходими при извършване на подобен род дейности.