Къртене на стени

За услугата къртене на стени ви е необходима фирма професионалист в областта на къртачните услуги. Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com разполага с професионални къртачи с опит, подготвени да извършат къртене и демонтаж на всякакъв вид стени. Вътрешни преградни стени на тухлени пристройки, гаражи, помощни помещения – всичко необходимо да освободим или създадем допълнително пространство е във възможностите на екипа на КъртиПочистваИзвозва.com. Красиво допълнение към интериора са напоследък отворени арки, които разширяват пространството – ние можем да го направим вместо вас.

Къртене на стени София

Къртенето на стени е тежка задача, за която трябва да сте добре запознати с конструкцията на сградата. При никакви обстоятелства не се опитвайте сами да къртите или бутате стена ако нямате необходимите познания. Ако нямате опит в подобна дейност, то по-добре се обърнете към фирма, предлагаща кърти чисти извозва услуги, за да сте сигурни, че резултатът няма да е фатален. Обърнете сме към екипа на КъртиПочистваИзвозва.com. Ние сме водеща фирма за къртачни услуги и ви гарантираме професионално къртене на стени в София и региона и при това на ТОП цени.

Къртене на стени цени

Цени за Къртене на стени в София цени:
Къртене на бетон 50 - 100 лв./м3
Къртене на тухла 10 - 15 лв./м3
Къртене на YTONG 10 лв./кв.м.
Пробиване на отвор за врата в бетон 120 лв.
Пробиване на отвор за врата в тухлена стена 120 лв.
Демонтаж на винкел: (балкон, всички етажи) 10 лв.
Отстраняване на дървен кухненски прозорец 10 лв.

Често желана от клиентите ни услуга при съединяване на стаи, отваряне към тераса или антре и други. Много често за разширяването на пространството и придаване на нова визия на жилището се предприема премахване на цяла или част от стена. Съветваме ви – не се заемайте сами с къртене на стени. Потърсете ни за бърз безплатен оглед на място.

И ние, професионалистите, пристъпваме с целия си опит и внимание към такава реконструкция

Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com се състои от професионалисти, които влагат целия си опит и внимание към такава реконструкция. Нашата фирма има нужната техническа обезпеченост, дългогодишен опит и умели специалисти с хъс за работа. Винаги сме на разположение по ваше желание да изкъртим стена в дома, офиса или фирмено производствено помещение. Не е от значение дали е бетонна, тухлена, каменна или временна конструкция, но трябва да знаете и някои подробности, за които отговаряме в хода на работата. Задължително е да се погрижим да не бъде нарушена носещата конструкция на сградата или да се повредят опорни железобетонни колони. Понякога, преди започване с къртене на стени, е необходимо да се получат и разрешителни за реконструкцията.

КЪРТИПОЧИСТВАИЗВОЗВА.COM - БЕЗОПАСНО КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ В СОФИЯ

Промяната на плана на жилището се извършва в строг ред и започва със стриктен оглед на входящи и изходящи технически системи в стената, като отопление, канализация, водопровод, електрически кабели и други. Преди къртене на стената те трябва да се изместят безопасно, за да не се наруши техническото състояние на цялото жилище. Едва тогава се пристъпва към събаряне на стената.
Нашият екип работи точно, бързо и ефективно, като ще извърши промяната в срок и на цени по всеки джоб. Ще ви помогнем да създадете нов дизайн в своя дом по ваш вкус, като следваме правилната последователност:

  • Определяме кои стени са носещи и кои изпълняват функцията на преградни;
  • Отбелязваме местоположението на ВиК-тръби, електрически кабели, отоплителен или газов тръбопровод, вентилационни шахти и други;
  • Обсъждаме с вас подходящата нова промяна;
  • Започваме къртене на стена с професионални инструменти, които дават възможност да се осъществи демонтажът максимално оперативно.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ЕКИПА НА КЪРТИ ПОЧИСТВА ИЗВОЗВА?

Ние сме регистрирали дейността си през 2001 година, затова може да не се съмнявате, че в течение на годините сме създали сработен, обучен, професионален екип, въоръжен със съвременна модерна къртачна техника и инструменти. Нарекохме го Екшън екип, защото е винаги готов за действие. Нашите специалисти са изучили до съвършенство строителните прийоми, които се използват в един или друг случай, те знаят кои са необходимите им инструменти за правилен демонтаж на стени, зидове, бетонни, метални конструкции. Фирмата ни работи напълно законно, с всички необходими лицензи, разрешителни за депониране на строителни и други отпадъци.

Накрая – ние ще завършим нашата услуга към вас като почистим и изнесем строителните отпадъци, които ще извозим с наш транспорт до специално депонирано сметище.

Вече имате повече информация за професионализма и познанията ни в цял набор от къртачни услуги, за техническата обезпеченост и изгодните цени. Взели сте своето решение – потърсете ни още сега на телефоните или формата за поръчка в този сайт.

НИЕ СМЕ ВАШИЯТ ЕКШЪН ЕКИП ЗА БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ!