Къртене на баня

Банята вече не е това, което беше. Днес тя е едно от най-често ремонтираните помещения във всеки дом. Ако и вие имате нужда от услугата къртене на баня, то сте попаднали на точното място.
Напоследък модните тенденции за банята са толкова променливи, колкото и в модните облекла. Появяват се нови, още по-интересни и неповторими елементи, фаянс, дизайн и т.н.. От друга страна влагата, течове и недостатъчна вентилация превръщат банята в опасен развъдник на спори и плесени, паяци и хлебарки, а това не можем да позволим. Нашият екип е първи тук – да изкърти старите похабени плочки или мозайка от стените и пода, като внимава за електро- и ВиК-инсталациите под тях.

Къртене на баня София

Когато става въпрос за ремонт на баня, не се опитвайте да къртите банята сами, защото процесът е труден, мръсен и изисква опит и специална техника. Доверете се на професионалистите от КъртиПочистваИзвозва.com – ние сме винаги на разположение. Нашата фирма е лидер в услугите кърти, чисти, извозва и предлага професионално къртене на баня в София и региона. Ние ще изкъртим старите плочки и санитария, ще почистим и ще извозим всички строителни отпадъци до сметище в София.

Къртене на баня цени

Цени за Къртене на баня в София цени:
Пакет "Баня" - фаянс и теракот до 18 кв.м. 100-120 лв.
Къртене на тоалетна 100 - 140 лв.
Къртене на фаянс, теракота 3 лв./кв.м.
Къртене на фаянс с мазилка 5 лв./кв.м.
Къртене на замазка до 5 см. 3 лв./кв.м.
Къртене на замазка над 5 см. 5 лв./кв.м.
Къртене на мозайка 10 лв./кв.м.
Къртене на мазилка 3 лв./кв.м.
Къртене на бетон линеен метър 10 лв./л.м.
Пробиване на отвор за врата в бетон 120 лв.
Пробиване на отвор за врата в тухлена стена 120 лв.
Фаянс, теракота до 18 кв.м 100-120 лв.

При планиран ремонт в банята, важен момент в подготвителната работа става демонтажът на старата вана. Изнасянето й от помещението е необходимо не само за облекчаване достъпа до ВиК- тръбите и електрическата мрежа, но и за освобождаване на пространство. Още при огледа на помещението, което ние извършваме безплатно, е нужно да се измерят габаритите на ваната и да се сравнят с отвора на вратата. Много често техните параметри се разминават и се налага да се свали вратата, а в някои случаи и част от стената.

НАШАТА ПАКЕТНАТА УСЛУГА ЗА КЪРТЕНЕ НА БАНЯ ВКЛЮЧВА:

  • Къртене на плочки (фаянс или теракот);
  • Демонтиране на тоалетна;
  • Демонтиране на мивка;
  • Демонтиране на сифон;
  • Отпадъчни чували за събиране на изкъртения материал с определено тегло;
  • Изнасяне на изкъртения материал и товарене на собствен транспорт;
  • Извозване на изкъртените строителни отпадъци до специално определено за целта сметище.

Ако планирате частична замяна на старите инсталации, то трябва максимално да се изчистят тръбите от ръжда и мръсотия, да се уточнят диаметрите и размерите на новото оборудване и елементи. Когато уточним всички подробности при безплатния оглед, който ви предлагаме, ще се заемем със съществената част от дейността ни.
Нашата услуга къртене чистене и извозване на баня е свързана предимно с къртене на фаянсови и теракотени плочки или мозайка – при планувана реконструкция, ремонт при повреда на мозайката и плочките, или при щети, нанесени от сериозни течове, мухъл и т.н. Ние разполагаме със специални инструменти за къртене на плочки. А нашите професионалисти са с богат опит и умения, с което със сигурност ще задоволим и най-високите изисквания на клиента.
Нещо повече – след основната къртаческа дейност ще поемем събирането на строителните отпадъци и всякакви други нечистотии, което е не по-малко трудно и изисква много време и енергия. Ако вече сте разбрали – най-оптималното ви решение за бърз ремонт на санитарните помещения у дома, сме ние – Екшън екипът на КъртиПочистваИзвозва.com