Къртене на комин

Услугата къртене на комин е сравнително рядко търсена, но ние от КъртиПочистваИзвозва.com я предлагаме на нашите клиенти, тъй като имаме необходимия опит и техника. В някои по-стари жилища се откриват големи комини от отдавна забравени камини или кахлени печки, които стесняват помещението. Да ги премахнете сами е доста тежка и мръсна работа. В случай, че имате този проблем, то нашият екип ще го разреши в рамките на няколко часа като премахне зидания комин, почисти основно остатъка от мазни сажди и тухли и извози всичко със собствен транспорт до сметище за строителни отпадъци.

Къртене на комин София

Услугата къртене на комин е по-нестандартна къртачна услуга, но както всички строителни работи, които включват събаряне и къртене, тя също изисква опитен екип. Преди да предприемете такава стъпка е препоръчително първо да се извърши оглед от специалист. Ние от КъртиПочистваИзвозва.com сме фирма, която притежава необходимите опит и знания за целта. Предлагаме безплатен оглед, чрез който можем да Ви дадем точна цена и време за къртене на комин в София и региона.
Благодарение на дългогодишния опит, който притежаваме и отличната техника, ние работим изключително бързо и качествено. Това ни позволява да свалим цената и да Ви предложим услугата събаряне на комин на най-добрите цени в София и областта.

Къртене на комин цени

Цени за Къртене на комин София цени:
Къртене на холен комин 150 лв.
Къртене на кухненски комин 150 лв.
Къртене на бетон 50 - 100 лв./м3
Къртене на тухла 10 - 15 лв./м3
Къртене на бетон линеен метър 10 лв./л.м.
Къртене на YTONG 10 лв./кв.м.

Повечето от нас асоциират услугата кърти, чисти и извозва с ремонт на цяло помещение – посредством бутане на стена за увеличаване на квадратурата или за замяна на старите плочки в банята с нови, освежаване на фаянса, смяна на някои аксесоари и така нататък. Качественото изпълнение на услугата кърти, чисти и извозва изисква много опит, знания, умения и разбира се професионална техника. Ние от КъртиПочистваИзвозва.com сме на разположение, за да Ви предложим професионални решения в областта на къртачните услуги.

КАКВО Е ПАКЕТ КЪРТЕНЕ ЧИСТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ НА КОМИН?

Това е процедура, която в никакъв случай не следва да се осъществява с подръчни средства, без опит и без никаква предварителна оценка и план, изготвени от експерт в областта. От друга страна, професионалната услуга пакет къртене чистене и извозване на комин може да продължи не повече от 5-6 часа, ако го върши компетентен екип от майстори като нашия, снабдени с необходимите инструменти, професионален опит, познания, ловкост и добра прецизност.

Услугата пакет къртене чистене и извозване на комин е по-рядка и изисква различни специфични познания. След безплатен оглед, бързо разпределение на задачата и извършване на самото къртене на комина – било то с цел поправка, преместване или разрушаване, нашият Екшън екип прилежно ще почисти насъбралите се отпадъци и нечистотии от къртенето на комина. А повярвайте те са трудни за измиване и премахване. Като фирма, предлагаща услугата пакет къртене чистене и извозване на комин, ние осигуряваме и специални за целта чували, оразмерени за точно количество отпадъци. Имаме освен това и маршрут, и законно сметище за извозване на строителни отпадъци в съответствие със законовите изисквания и правила на ЕС за строителна дейност и опазване на околната среда.