КЪРТЕНЕ НА ПОДПРОЗОРЕЦ

Къртене на подпрозорец или къртене чистене и извозване на подпрозорец (къртене на подпрозоречно пространство) най-често е необходимо при поставяне на нова дограма ако предишната дървена не позволява директната й замяна с PVC вариант. Къртене на подпрозорец е необходимо и за изграждане на отворена арка или цялостна стъклена стена към балкона. Може да е единична услуга или да обхваща всички прозорци в жилището. Но каквото и да е желанието ви, ние от КъртиПочистваИзвозва.com сме в състояние да го удовлетворим.
При реконструкции в някои от съвременните еднофамилни къщи, с голяма веранда и озеленен двор, тази услуга е търсена при оформление на т.нар. френски прозорци от пода до тавана, което налага и разбиване на предишните подпрозоречни стени и рамки.

КЪРТЕНЕ НА ПОДПРОЗОРЕЦ СОФИЯ

КъртиПочистваИзвозва.com е една от водещите къртачни фирми в София и ви гарантираме, че няма подпрозорец, който да не можем да изкъртим! Услугата къртене на подпрозорец е деликатна задача. Екип без опит лесно може да наруши здравината на стената около прозореца, затова не се доверявайте на аматьори. Доверете се на КъртиПочистваИзвозва.com!
Ние гарантираме услугата къртене на подпрозорец в София на ТОП цена и безкомпромисно качество.

КЪРТЕНЕ НА ПОДПРОЗОРЕЦ ЦЕНИ

Цени за Къртене на подпрозорец София цени:
Подпрозоречно пространство 100-120 лв.
Къртене на тухла 10 - 15 лв./м3
Къртене на бетон линеен метър 10 лв./л.м.
Къртене на YTONG 10 лв./кв.м.
Демонтаж на винкел: (балкон, всички етажи) 10 лв.
Демонтаж на каси: метални 20 лв.
Демонтаж на каси: дървени 10 лв.
Отстраняване на дървен кухненски прозорец 10 лв.

Една необходима, но по-необичайна услуга е пакет къртене чистене и извозване на подпрозорец или така нареченото подпрозоречно пространство. Най-често това е необходим елемент за поставяне на нова дограма – за смяна на такава, ако предишната дървена не позволява директната й замяна с алуминиева или PVC вариант, например – или за изграждане на чисто нов прозорец.
За нашия опитен екип това е бърза и лесна работа, независимо дали става дума за бетонна, тухлена или друг вид стена.
Височината на етажите, характерните особености на плана на имота и много други фактори превръщат пакетната услуга къртене чистене и извозване на подпрозорец (или изграждане на подпрозоречно пространство) в дейност, изискваща професионален подход, перфектни строителни умения и необходимите за това инструменти.

Къртенето, чистенето и извозването са сред основните дейности по време на ремонт и първостепенни задачи при изграждане на ново строителство или осъществяване на деконструктивни и реновационни архитектурни планове за дома, вилата, офиса и други. Разбира се, голяма част от хората и до днес вярват, че могат да се справят с всичко лесно, бързо и ефективно сами. Не се самозалъгвайте, това е трудна, мръсна и отговорна работа. Но затруднението за вас е работа точно за нас – екипа на КъртиПочистваИзвозва.com

КЪРТИ ЧИСТИ И ИЗВОЗВА СОФИЯ - ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

С необходимите знания, професионален опит и умения в областта – в това число и за боравене с най-новата в съвременния свят на строителството техника – крайният резултат е винаги задоволителен, дълготраен и ефикасен, за да покрие функционалното предназначение на поставения проект.

Комплексната услуга кърти чисти и извозва в София има ред направления, които в много случаи могат да представляват по-специфична дейност. Тук експертната намеса е повече от необходима – тя е задължителна ако искате да видите дома си такъв, какъвто сте си го представяли при плануването на ремонта или строежа.

Освен всичко до тук ние ще добавим за вас и пълно почистване и извозване на строителните отпадъци с наш транспорт до лицензирано сметище.
И то на преференциални цени на пакети!

При такива точки от строителния ви план, най-добре е да се доверите на надеждна фирма, специализирана в тази сфера и гарантираща първокласно качество на изпълнение!
Вече сте решили да ни се доверите – Нашият Екшън екип ще се отзове веднага! Позвънете или попълнете формата за поръчка на нашия сайт сега!