ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОРОВЕ СОФИЯ

Всяка градина и двор изискват грижи – подрязване на храсти, кастрене на дървета, товарене и извозване на отпадъци. Ние от КъртиПочистваИзвозва.com сме на разположение, за да ви помогнем с разрешаването на този проблем. Нашата фирма предлага професионално почистване на дворове в София и областта.
Почистваме дворни места и градини обрасли с много храсти и дървета, строителни и битови отпадъци, демонтираме бараки, метални и дървени конструкции. Услугата по почистване на дворове включва и извозване на събраните отпадъци със собствен транспорт до лицензирано сметище.

ПОЧИСТВАНЕ В ДВОРА НА ЕДНОФАМИЛЕН ДОМ

Почистване на двора е основният недостатък на собствените еднофамилни къщи. Но това не е толкова страшно, колкото изглежда на пръв поглед. За да стане всичко бързо и ефективно, трябва да имате само голямо желание да сложите нещата в ред и да знаете как точно искате да изглежда дворът ви в бъдеще.

Кога е най-добре да почистваме двора?
Почистването на двора е през пролетта – това е най-оптималното време за генерално почистване. Вашият двор по това време се нуждае от възстановяване след зимния сезон – трябва да освободите място и изчистите пораженията от снега. С появата на топлина много гниещи остатъци са напълно ненужни и загрозяват гледката. Основното нещо, което се изисква е да се извърши почистване преди края на пролетта, за да имате време през лятото да се радвате на зелено, чисто и декорирано според вкуса ви дворно място.

КъртиПочистваИзвозва.com – Почистване, което спестява време и усилия

ПОЧИСТВАНЕ КОРЕНИ, ТРЕВИ И ПЛЕВЕЛИ

Ако живеете в район, където растителността избуява бързо, тогава трябва да знаете основните методи за справяне с тревата. Има три начина да се отървете от растителност: да прекопаете земята и ръчно да съберете корените, или да третирате с хербициди, след като окосите с косачка, или тример. Не забравяйте, че под събраната трева все още има много семена и корени в почвата, които осигуряват стабилен растеж на плевелите. Можете да ги унищожите с помощта на химия, но си струва да припомним, че химикалите остават в почвата за дълго време и имат отрицателно въздействие върху плододайните култури. Следователно, използването на такива средства за борба с плевелите трябва да бъде само в конкретни случаи.

ПОДРЯЗВАНЕ НА ДЪРВЕТА И ХРАСТИ

За да ви помогнем, първо ние трябва да огледаме всички отсечени и изсушени дърветата и да почистим двора. А вие, ако искате да придадете на вашия двор уникален външен вид, можете да направите на вашите дървета и храсти “прическа”, като им придадете различна форма.

За да го направите сами, ще се нуждаете от подходящ инструмент, малко креативност и желание. Подходящ инструмент за това – градински ножици. Не бързайте по този въпрос не трябва да бъде допусната грешка, тъй като тя може да е необратима. Най-добре е да се практикува върху малки дървета и храсти. Ако не знаете какво да направите с остатъците от окастрени клонки – не ги палете, ще ви е трудно да заличите изгорелите въглени насред двора, пък и току-виж съседи повикали пожарната. Ние ще се погрижим да почистим двора като съберем, изнесем и извозим боклука.

ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОРОВЕ СОФИЯ ЦЕНИ

Екипът на КъртиПочистваИзвозва.com разполага с повече от 20 години опит в почистването на дворове. Опитът и рутината ни позволяват да ви преддоставим услугата почистване на двор на ниски цени. Обадете се на телефон 0876/ 37 37 27 и ние ще ви дадем ТОП цена за услугата на чистене на двор.